Battersea Penthouse

Battersea

Overlooking leafy Battersea Park and just a stones throw from the river and fashionable Chelsea, our client tasked us with creating a sophisticated home for his children to use as a base as they studied in London. We made the most of the plentiful natural light with a softly neutral colour scheme whilst the bespoke media unit crafted in dark wood with brass trim created a striking focal point for the room. With some clever space-planning we were able to create separate zones for the living and dining areas in what was a relatively compact space.

Taking our cue from the subtle touches of teal used in the main living and dining spaces, we balanced shades of blue with matt gold finishes and dark woods in this bedroom to create an altogether more masculine feel.

Close